Denne Kuduen trenger et hjem!! Hos meg er det for trangt (fikk såvidt opp "vurtegrisen") Er det noen som har ønske om og kjøpe den eller vet av noen som kan trenge en Bog montert Kudu??

Den er skutt med en Freedomarms .454 Casull revolver. (storyen står under bildene).

Må ha 7000 nok for den.

Calibros...

 

 

Action!!:

Pst, pst Gerhard rykker meg ut av døsen. "They are coming", han peker mot skogsholtet på andre siden og riktig nok, der ser jeg bevegelse inne i skogen. Den vi skremte har funnet de andre to. De blir stående inne i skogen og beite. "do not shoot before I tell you to". Gerhard er tydeligvis usikker på hvilken av dem som er den beste Kudu oksen.

Vi må krype 30meter frem til tornebuskene. Grunnen til at vi sitter der vi sitter, er at vi dekker to stier, Kuduene kommer på den borteste, så da må jeg nærmere for og komme på skuddhold.

Gerhard først og jeg etter, FA`n på hofte og TC`n mellom hendene. Det er slitsomt, men tornebuskene er massive og gir godt skjul.

 Endelig fremme. Kuduene har ikke rørt seg så det er ikke mulig og få inn et skudd ennå. Noe som egentlig passer meg bra. Godt og få lit tid til og finne en god posisjon. "Shit!!" get in position, get in position" hvisker Gerhard og jeg ser  i samme øyeblikk det han har sett. En  flokk Impalaer kommer ut bak Kuduene og de er ikke like forsiktige, bare valser inn mot der vi sitter i skjul.

Kommer meg raskt i posisjon med TC`n tredd inn gjennom tornekrattet i en halvt sittende halvt kne stående posisjon. Ikke bra, nei ikke bra. Impalaene stopper opp på 50 meter og begynner og beite.

Vinden er 90 grader på oss, så den er ikke noe problem, foreløpig. Sitte stilling,  er et problem. Sitter jæ... ukomfortabelt og jeg har allerede TC`n på strak arm, inne i krattet. Har støtte på en kvist der inne men..

Kuduene står støtt som fjell der inne i "skauen". Ser de flotte hornene av og til. Noen ganger ser jeg en bog i siktet, men jeg vet ikke hvilket dyr jeg sikter på og den ene har bare en gevir stang så.....

Det kommer stadig vekk flere  Impalaer inn og jeg får gruelig lyst til og ta en fin bukk som står med bredsiden til.

Det verker i armene og TC`n glir ned av og til og risper torner inn i underarmen.

 Kliketiklikk, klikketiklikk den lyden har jeg hørt før og ja så men. Ut av skogen kommer Elaner. Midt i mellom Impalaer og Kuduer. Jeg prøver og snu meg for og få øyekontakt med Gerhard, med han slår meg bestemt i ryggen, så jeg snur meg tilbake. Gerhard hvisker til meg 15 minutter senere " Elan right behind oss". Jeg lytter og hører at noe beveger seg bak oss. Det har kommet Eland inn på den stien vi først posterte på og nå har vi dem på alle kanter. Det verker som besatt i armene, nå går det bare på viljestyrke.

Kuduene begynner og bevege seg i skogen og den første kommer ut Nå. NÅ, men det er den med en gevir stang,  holdet fremdeles over 100 meter men det er ikke noe problem for TC`n, verre er det for meg!!.

NOAS ARK!!!! Jeg holder nesten på og begynne og le da det strømmer inn  Warthogs og to stykker tar "stand"  20 meter fra oss!!, Jeg takker meg selv for at jeg tok jobben med og legge på skikkelig Camo, for dette er "close combat". Etter 30 sek er jeg sjekket ut og funnet i orden. De forsetter og traske forbi.

Vi har mistet fokus et øyeblikk og ser ikke at begge de andre Kuduene er på vei ut av skogen!. UTE!!, den står klar av alt og alle. Avstand 110 m trådkorset som støpt i bogen kom igjen for FA........ KOM IGJEN Gerhard gi meg "go"!!!.

"No  it`s not that one " sier Gerhard og hadde ikke det krydd av dyr skulle jeg snudd meg og kaldkvælt`n der og da. "To small, but where is the last one?"

 "The gray Gohst of Africa" Har lurt oss!!. Den siste Kuduen har kommet forbi posten vår og sneket seg ut bak noe trær.  Jeg ikke har en sjanse til og dra ut TC`n fra "Tornehelvete" for og få en ny posisjon og ser ikke Kuduen fra der jeg sitter.

Jeg ser Kuduen helt  klart nå, men jeg er helt låst av "Noas ark" rund oss.. 

 Revolver`n!!  den har jeg jo på hofta!!.

Jeg slipper tak, (saaaaakte) i Contenderen og den blir hengende i busken. Vrir meg  til høyre, mens jeg trekker FA`n. Spenner hanen og sikter. Kuduen står 30 grader fra meg på ca 90 meter. Det klasker i Kuduen og den spretter til værs og forsvinner, etterfulgt av et voldsomt spettakkel, og på et par sekunder er det tomt for dyr!!.

Vi reiser oss som om vi var 100, stive i alle ledd. Jeg er helt tom, utladet. En og en halv time venting hadde i hvert fall en positive effekt på nervene, siktebildet var støtt, men det var tross alt knestående på 90 meter så jeg føler meg ikke helt sikker. Gerhard bare gliser og sier, "perfekt lung shot, he will walk 100 meter at the most".

 Han forteller at den hadde de klassiske symptomene på et godt lungetreff. Dvs. forben som skrever mer og mer for hvert skritt.

Vi tusler etter den og finner store klaser av lungeblod før vi finner den 80 meter inne bushen. Jeg tror jeg skal la bildene tale for seg selv :)

Gerhard er synlig imponert over bly kulens effekt. Kulen entret inn bak høyre bog og kom ut rett foran venstre bog og den etterlatte seg blodspor en blind kunne følge!!

Sola er lav, så vi tar noen bilder og laster Kuduen på bilen. Vi er rett og slett klar for mat, drikke og noen og fortelle storyen til !!