Jeg er forbanna!

(inni meg)

Det er lenge siden jeg har kjøpt noen nye våpen, har liksom hatt det jeg trengte, pluss det at minnene fra søknaden på Casullen og alle "rundene" jeg måtte gå med poitikammeret satt litt i kroppen.

Så her om dagen kom jeg over en eldre fripistol som jeg kunne tenke meg, skrev ut søknaden og dro ned for og levere søknaden Allerede i døra begynte jeg og forberede meg på eventuelle spørsmål som kunne dukke opp, men tross alt, en enkeltskudds fripistol i .22 !. Dette måtte da gå smertefritt ?.

Ble møtt med smil og god service, ingenting og klage på der, så jeg begynte og slappe av, kanskje jeg var blitt litt paranoid av og lese våpeneier forbundets medlems blad ?.

Jeg betalte mine 300 kr i avgift (for et våpen jeg skal betale 500kr for) og var tross alt glad for og ha sluppet så lett unna, men nei da, så kom det, " her var det mange våpen" (etter en titt på våpenkortet) "så nå må du bare skaffe bevis på at du er aktiv og skal bruke våpenet i konkuranse"

Jeg spurte "hvilken bevis" og fikk til svar at fordi det var innskjerpninger måtte jeg forevise resultatlister eller "noe sånt". Jeg svarte som sant var at jeg ikke samlet på resultatlister nå og har heller aldrig gjort det før (har vel 500 konkuranser bak meg i felt pistol,metsil,jaktfelt,rifle etc). Vel det var forsåvidt ikke noe godt argument forstod jeg og fikk da beskjed om og få en bekreftelse fra "klubben" om at jeg var aktiv. At lommeboka var stinn av innbetalte medlemsavgifter for en drøss av klubber gjorde intet intrykk. hvem i hel..... betaler medlemsavgift til to pistolklubber to jegerforeninger og et rifle skytterlag hvis en ikke er aktiv ???.

Vel nå er vi ved kjernen, alle kjenner vel ikke formann i klubben personlig eller hva?, og det det kan vel ikke være hvem som helst som kan bekrefte ovenfor politiet at en person er aktiv!!!, og ofte er det vel sånn at personer med høye verv i en klubb ofte selv ikke er de mest aktive skytterene og derved har begrensede muligheter til og avgjøre hvem som er aktiv eller ei. Da gjenstår trynefaktor og det er helt galt. Vi som skyttere har ikke gjort noe galt og skal ikke mistenkeliggjøres !!.

Vel hva gjorde jeg, skrek ut om urettferdig behandling og fortalte i klartekst hva jeg mente om justisdepartementet/politiets håndtering av våpensaker om dagen ??

Nei såklart ikke, jeg gjorde som alle dere andre feiginger lusket ut med halen mellom bena og bedyret at jeg skulle nok klare og skaffe tilveie den nødvendige bekreftelsen.

Hvorfor!!!!! , jo fordi det sitter en person på hvert politikammer som skal avgjøre om du og jeg er skikket til og inneha våpen og vi vil vel ikke at de skal tro at vi er noen opportunistiske kranglefanter som setter seg opp mot systemet vil vi . Fytte rakkar`n det er vondt og stå med lua i hånda og føle seg som en spyttslikker.

CALIBROS.